Marketing
és piackutatás


A webshopodnak, a szolgáltatásodnak külföldön is szüksége lesz a hatékony marketingtámogatásra és piackutatásra, amely figyelembe veszi a helyi adottságokat.

Mi az Everigo-nál segítünk a helyi marketingkommunikáció kialakításában, amelyre a webshopod helyi célcsoportja is felfigyel. A marketing feladatokat olyan szakemberek végzik el, akik megfelelő szaktudás mellett, ismerik a helyi adottságokat, elvárásokat, tiggereket.

https://everigo.eu/wp-content/uploads/2021/09/marketing.png

Miben tudunk segíteni?

A marketing rendkívül szerteágazó, gyakran több szakember összehangolt munkáját követeli meg. Különösen igaz ez a webshopmarketingre. Ismerd meg, hogy a marketing melyik területén tudunk hatékony segítséget nyújtani számodra.

Marketing tanácsadás

Több éves tapasztalatunk van a marketingben, a webshop marketingben, ezért biztosan tudunk neked olyan – ország és nyelvspecifikus – marketingtanácsokat adni, amelyek nem csak megtérülnek, hanem kiemelik a céged a versenytársaid közül, felimerhetővé és szerethetővé teszik a márkádat.

PPC hirdetések

Van amikor minden kattintás számít: hatékony kattintás alapú hirdetéseket készítünk neked (vagy úgy fordítjuk le a már elkészülteket), hogy a lehető legmagasabb konverziót érjük el.

Social Media

Interaktivitást kiváltó, tanító, vicces posztokat, tartalmakat készítünk (veled együttműködve) a céged Social Media felületeire. Megírjuk a posztok szövegét, elkészítjük a kreatívot, felügyeljük a kommenteket, megválaszoljuk a beérkező üzeneteket, mindezt hiba nélkül, anyanyelvi szinten.

Piackutatás

Elemzéseket végzünk mind a piac, mind pedig a piaci résztvevők helyzetéről, gyengeségeiről és az erősségeiről, ezeket a – döntést segítő – adatokat elemezzük és a rendelkezésedre bocsátjuk.

Tartalommarketing

Az anyanyelvi szövegíróink segítségével úgy írunk könnyen olvasható, szórakoztató és hatékony szöveget, tartalmat, hogy odafigyelünk a nyelvi és a kulturális különbségekre: így garantált a lenyűgöző és SEO szempontú tartalom.

Influencer marekting

Helyi partnereink segítségével ismerjük az adott ország celebeit, influenszereit, tudjuk kit, mikor és mire érdemes „használni” ezért olyan influenszer marketing kampányt készítünk amelyik éppen a célcsoportodnak szól, hatékony és egyben izgalmas.
AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK
Partnereink

Így dolgozhatunk együtt:

Tudjuk, hogy komoly felelősséget vállalunk amikor egy idegen országban képviseljük a cégedet ezért pontosan meg kell értenünk és ismernünk a legapróbb részleteket: mindent tudnunk kell a termékeidről, a szolgáltatásaidról és az üzletpolitikádról.

Első lépés:Ingyenes konzultáció

Az első ingyenes konzultáció keretein belül megismerjük a céged, felmérjük az igényeidet, ahol akár azonnal hasznos tanácsokat kaphatsz.

Második lépés:Megismerjük a céljaidat

Ha együtt dolgozunk akkor a legapróbb részletekig át kell látnunk a céged, megismerni a marketing és az üzleti céljaidat.

Harmadik lépés:Elkezdhetjük a közös munkát.

A lehető leghamarabb elkezdjük a közös munkát. Folyamatosan optimalizáljuk a kampányokat és a megbeszélt időközönként riportáljuk az eredményeket.

Szeretnél egy ingyenes konzultációt?

Akkor keress fel minket bátran és válaszolunk a kérdéseidre.

Rólunk írták:

Legyen tied a következő sikersztori!

Az Everigo-t maximálisan tudom ajánlani. Lassan 2 éve segítik a munkánkat, és már a 3. országot vesszük célba a segítségükkel. Nagyon jó, hogy ilyen tapasztalt a csapat, igy rengeteg időt megspórolnak nekünk. Így tovább! Köszönünk mindent

https://everigo.eu/wp-content/uploads/2021/09/35359392_1748937505142902_5772819839806603264_n-160x160.jpg
Benicsák Zoltán

Air7 & Femivity

Korrekt cég, korrekt árakkal! Nagyon segítőkész csapat, bármi gondom/problémám van egy órán belül válaszolnak és megoldják. Maximálisan ajánlom azoknak, akik a külföldi terjeszkedésben gondolkodnak!

https://everigo.eu/wp-content/uploads/2021/09/184131515_10223263487169219_5677373732035914528_n-160x160.jpg
Halmai Ramon

Pranadrops

Nagyon segítőkész és gyors csapat! Minden általunk felvetett elképzelésre rövid időn belül találtak megoldást. Az Everigo támogatásával már több mint 4 országban sikeresen jelen vagyunk. Csak ajánlani tudom őket!

https://everigo.eu/wp-content/uploads/2021/09/17757234_1257217217688402_6371497300676911174_n-160x160.jpg
Németh Krisztina

eDecor & eLampy

Üzenj nekünk!
Ha szeretnél egy ingyenes konzultációt ahol tobbet megtudhatsz arról, hogy hogyan
sokszorozhatod meg a bevételed a külföldi piac segítségével,
vagy ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk bátran!
Üzenj nekünk!
Ha szeretnél egy ingyenes konzultációt ahol tobbet megtudhatsz arról, hogy hogyan
sokszorozhatod meg a bevételed a külföldi piac segítségével,
vagy ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk bátran!
Email
info@everigo.eu
office@everigo.eu
Telefonszám
+36706300195
(kérj visszahívást)

  Kötelező mezők*


  ÉlérhetőségekLépj velünk kapcsolatba!
  Szeretnél értesülni a legújabb hírekről a külföldi terjeszkedéssel kapcsolatban?Iratkozz fel!

  Kövess minket a közösségi médián keresztül is, hogy ne maradj le a legújabb hírekről!
  ÉlérhetőségekLépj velünk kapcsolatba!
  Szeretnél értesülni a legújabb hírekről a külföldi terjeszkedéssel kapcsolatban?Iratkozz fel!

  Kövess minket a közösségi médián keresztül is, hogy ne maradj le a legújabb hírekről!