Ügyfélszolgálati támogatás
több mint 10 nyelven

Ahhoz, hogy egy vállalkozás, versenyképes legyen a külföldi piacon is, a nyelvi korlátokat le kell küzdeni. Ilyenkor merül fel az igény egy többnyelvű ügyfélszolgálatra, amely segít a mindennapi kommunikációban.Mi az Everigo-nál segítünk neked abban, hogy a vásárlóiddal a saját anyanyelvükön kommunikálj!
Velünk nincs több nyelvi akadály, nincs megválaszolatlan vagy félreértett e-mail, nincs magára hagyott poszt, komment. A webáruházad pont olyan lesz, mintha egy helyi áruház lenne!

https://everigo.eu/wp-content/uploads/2021/09/ugyfelsz3.png

Hogyan kommunikálunk a vásárlóiddal?

Szóban és írásban minden kommunikációs csatornán és felületen. Ha az anyanyelvükön szólítod meg a vásárlóidat, az nem csak bizalmat épít, de hatékony is lesz a kommunikációd. A partnereid és a vásárlóid imádni fogják!

Telefonon

Az általad meghatározott idősávban a helyi ügyfélszolgálatunk fogadja majd az ügyfeled, a partnered, vagy a vásárlód hívását. Hatékony és gyors megoldást nyújtunk bármilyen – a cégeddel, a szolgáltatásoddal, termékkel – kapcsolatos kérdésre, problémára.

E-mailben

Statisztikák szerint a vásárlók majdnem a fele e-mailben kommunikál. Szeretnének többet tudni az egyik termékedről, a szolgáltatásodról, de az is lehet, hogy a partnered szeretne lenni. A vásárló anyanyelvén válaszoljuk meg ezeket az e-maileket, megkereséseket, majd nyomon követjük, és riportáljuk neked.

Közösségi médián

Ahogy a hazai piacon is megszoktad, külföldön is elengedhetetlen a social media használata és a rendszeres kommunikáció. Segítünk az adott ország nyelvén posztolni, felügyeljük a kommenteket, megválaszoljuk a beérkezett üzeneteket és kérdéseket.

Miért válassz minket?

Gyors válaszidő
Semmi sem fontosabb a gyorsaságnál: az ügyfélszolgálatunk segítségével akár azonnal választ vagy segítséget kaphat a kérdező, és ezzel akár versenyelőnyhöz is juthatsz.
Támogatás
Egy olyan tapasztalt csapat áll majd mögötted, akik egy teljes ország (vagy akár több ország) piacán a te sikereidért dolgoznak és nap mint nap erősítik a márkádat, jelenlétedet.
Optimalizáljuk a költségeidet
Nem kell kifizetned egy teljes állásban dolgozó idegennyelvű ügyfélszolgálatos díját! Személyre szabott csomagjaink folyamatosan igazíthatóak a növekvő igényeidhez.
Bizalom építése
Több vásárlót és ajánlást szerezhetsz meg egy hatékony és bizalomkeltő kommunikáció segítségével, bármekkorára is fejlődjön a céged.
Titoktartás
Nálunk alapfeltétel a diszkréció. Biztos lehetsz abban, hogy semmilyen információt nem adunk át harmadik félnek az üzletedről, a szolgáltatásodról.
Helyi asszisztencia
A helyi asszisztenseink segítségével eltűntetjük a határokat: segítünk a helyi ügyintézésben, legyen szó bármilyen vállalkozásoddal kapcsolatos teendőről vagy partner keresésről.
Nincs kommunikációs hiba
Ha megbízol minket nincs több kommunikációs hiba és nyelvi korlát. Pont úgy működik majd a kommunikációd, mintha egy helyi webáruház lennél.
Garanciát vállalunk
A vállalkozásod nevében kommunikálunk és végezzük a munkánkat, amiért felelősséget és garanciát vállalunk.
AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK / AHOL MÁR TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK
Partnereink

Szeretnéd megtudni, hogy hogyan lehetsz te is sikeres a külföldi piacon?

Akkor keress fel minket egy ingyenes konzultációra!

Így dolgozhatunk együtt:

Tudjuk, hogy komoly felelősséget vállalunk amikor egy külföldi országban képviseljük a cégedet ezért pontosan meg kell értenünk és ismernünk a részleteket: mindent tudnunk kell a termékeidről, a szolgáltatásaidról és az üzletpolitikádról.

Első lépés:Ingyenes konzultáció

Egy ingyenes konzultáció keretein belül megismerjük a céged, a filozófiádat, a céljaidat, mindent, amit te képviselsz.

Második lépés:Helyi kollégánk betanítása

A legtöbb esetben szoktunk kérni egy átmeneti, időszakot, amikor a te szoros kontrollod mellett kezdünk dolgozni, hiszen mindent meg kell ismernünk és tanulnunk a cégeddel kapcsolatban. Ez neked és nekünk is biztonságot ad.

Harmadik lépés:Elkezdhetjük a közös munkát.

Amikor mindannyian úgy érezzük, hogy minden információt megkaptunk egymástól, értünk és átlátunk mindent, elindul a közös munka.

Rólunk írták:

Legyen tied a következő sikersztori!

Az Everigo-t maximálisan tudom ajánlani. Lassan 2 éve segítik a munkánkat, és már a 3. országot vesszük célba a segítségükkel. Nagyon jó, hogy ilyen tapasztalt a csapat, így rengeteg időt megspórolnak nekünk. Így tovább! Köszönünk mindent

https://everigo.eu/wp-content/uploads/2021/09/35359392_1748937505142902_5772819839806603264_n-160x160.jpg
Benicsák Zoltán

Air7 & Femivity

Korrekt cég, korrekt árakkal! Nagyon segítőkész csapat, bármi gondom/problémám van egy órán belül válaszolnak és megoldják. Maximálisan ajánlom azoknak, akik a külföldi terjeszkedésben gondolkodnak!

https://everigo.eu/wp-content/uploads/2021/09/184131515_10223263487169219_5677373732035914528_n-160x160.jpg
Halmai Ramon

Pranadrops

Nagyon segítőkész és gyors csapat! Minden általunk felvetett elképzelésre rövid időn belül találtak megoldást. Az Everigo támogatásával már több mint 4 országban sikeresen jelen vagyunk. Csak ajánlani tudom őket!

https://everigo.eu/wp-content/uploads/2021/09/17757234_1257217217688402_6371497300676911174_n-160x160.jpg
Németh Krisztina

eDecor & eLampy

Üzenj nekünk!
Ha szeretnél egy ingyenes konzultációt ahol többet megtudhatsz arról, hogy hogyan
sokszorozhatod meg a bevételed a külföldi piac segítségével,
vagy ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk bátran!
Üzenj nekünk!
Ha szeretnél egy ingyenes konzultációt ahol többet megtudhatsz arról, hogy hogyan
sokszorozhatod meg a bevételed a külföldi piac segítségével,
vagy ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk bátran!
Email
info@everigo.eu
office@everigo.eu
Telefonszám
+36706300195
(kérj visszahívást)

  Kötelező mezők*

  ÉlérhetőségekLépj velünk kapcsolatba!
  Szeretnél értesülni a legújabb hírekről a külföldi terjeszkedéssel kapcsolatban?Iratkozz fel!

  Kövess minket a közösségi médián keresztül is, hogy ne maradj le a legújabb hírekről!
  ÉlérhetőségekLépj velünk kapcsolatba!
  Szeretnél értesülni a legújabb hírekről a külföldi terjeszkedéssel kapcsolatban?Iratkozz fel!

  Kövess minket a közösségi médián keresztül is, hogy ne maradj le a legújabb hírekről!